הוראות הכנה
מרכיבים
5-6 יחידות ארטישוק ירושלמי קלוף וחתוך גדול
1 כוס חומוס (לאחר השריה של 24 שעות)
1 בצל קצוץ
4 שיני שום פרסות
3 כפות מיץ לימון
מלח
פלפל שחור גרוס
4/3 כפית כורכום
3/4 כפית כמון
כוסברה טריה קצוצה
מים לכיסוי התבשיל
אופן ההכנה
לטגן את הבצל עד הזהבה חלקית, להוסיף את השום ,לערבב ולטגן יחד כחצי דקה.
להוסיף את החומוס והארטישוק לערבב, להוסיף את שאר המצרכים מלבד הכוסברה, ומים
לכיסוי התבשיל. להביא לרתיחה ולבשל על אש בינונית כשעה .
בסוף הבישול להוסיף את הכוסברה הקצוצה ולבשל יחד 10 דקות.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון