חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק אפונה ושמיר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק אפונה ושמיר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 קופסא של שימורי אפונה (מסוננת)
1 בצל קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות דק
3 כפות שמן
1 כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור גרוס
½ צרור שמיר קצוץ דק
½2 ליטר מים
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר. מטגנים את הבצל קלות עד שנהיה שקוף. מוסיפים את השום ומטגנים יחד עוד כדקה. מוסיפים את האפונה ומערבבים קלות. מוסיפים מחצית מכמות המים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומכסים לבישול של כ-40 דקות. טוחנים במעבד מזון ידני את תכולת הסיר ומוסיפים את המים שנשארו. מוסיפים את המלח והפלפל ושוב מרתיחים. מנמיכים את האש בשנית ומוסיפים את השמיר. מכסים ומבשלים יחד כחמש דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון