הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג פילה ברבוניה
1 כוס קמח טמפורה
¾ כוס מים קרים מאד
מעט פפריקה
1 כף פטרוזיליה קצוצה
3 כפות צ'ילי מתוק
½ כוס מיונז
מעט טקילה
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
בקערה מערבבים את קמח הטמפורה עם המים הקרים ומוסיפים את הפפריקה והפטרוזיליה. בקערה נוספת מערבבים צ'ילי מתוק עם מיונז וטקילה ויוצקים לצלוחיות הגשה. טובלים את הברבוניות בתערובת הטמפורה, מטגנים בשמן עמוק ומגישים עם המטבל.
מגיש:
מקור: לגעת באוכל
שתף את המתכון