חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קבבוני סלמון ברוטב דלעת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קבבוני סלמון ברוטב דלעת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג פילה סלמון חתוך לקוביות
1 בצל לבן חתוך לקקוביות
2 חלמונים
100 מ"ל שמן זית
שן שום
פטרוזיליה
מלח
פלפל שחור
לרוטב: 100 גרם חמאה
½ בצל לבן קצוץ דק
3 ק"ג דלעת חתוכה לקוביות
200 מ"ל שמנת מתוקה
סוכר
מלח
פלפל לבן
להגשה: פרוסות דלעת אפויות
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את החומרים לקבבונים עד לקבלת תערובת אחידה. יוצרים כדורונים במשקל של כ-60 גרם האחד ומשטחים בתבנית אפיה. אופים כ-5 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
ממיסים את החמאה ומטגנים בה את הבצל לקבלת גוון זהוב. מוסיפים את הדלעת ומערבבים. מוסיפים מים בכמות שתכסה את הדלעת ומבשלים עד להתרככות. טוחנים לקבלת מרקם חלק ואחיד. מוסיפים את השמנת ומתבלים במלח, סוכר ופלפל לבן לפי הטעם. מצמצמים לקבלת רוטב קרמי עדין.
מניחים 3 קבבונית על פרוסת דלעת אפויה במרכזה של צלחת הגשה. יוצקים מעל את הרוטב ומגישים.
מגיש: dylam
מקור: שף אשר נחמני
שתף את המתכון