חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פרגיות עם פרות יבשים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכנתי את המנה הזאת בערב ט"ו בשבט ורציתי להגיד שזו מנה מדהימה לכל אירוע ולכל זמן בשוט יוצא מין הכלל
פרגיות עם פרות יבשים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכנתי את המנה הזאת בערב ט"ו בשבט ורציתי להגיד שזו מנה מדהימה לכל אירוע ולכל זמן בשוט יוצא מין הכלל
הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצלים פרוסים לרצועות
פרגיות טריות חתוכים לשתיים
2 שיני שום כתושות
3 כפות רוטב סויה
3 כפות רכז רימונים
1 כף סוכר
מלח פלפל
פירות יבשים - צימוקים, פאפיה וקליפות הדרים
אופן ההכנה
1) מקלפים את הבצל הפורסים לרצועות מוסיפים למחבת מעט שמן מוסיפים את הבצל + שום כתוש ומטגנים קלות מוסיפים את הפרגיות ומטגנים עד השחמה קלילה בכל הצד.
2) בנתיים לוקחים את קליפות ההדרים + פאפיה וחותכים לקוביות
3) אחרי שהפרגיות השחמו מוסיפים את פירות היבישים ומערבבים
4) מוסיפים את הסויה, רכז אימונים, סוכר, מלח ופלפל מבשלים עוד 5 דקות
מגישים ביחד עם אורז וסלט חסה ושיהיה בתאבון
תמונה תבוא בהמשך
מגיש: גולן_ניבה
מקור:
שתף את המתכון