חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לזניה חלבית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון קל להכנה .
לזניה חלבית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון קל להכנה .
הוראות הכנה
מרכיבים
עלי לזנייה
2 קופסאות רוטב עגבניות מוכן ללזנייה(יכין)
או רוטב עגבניות:קופסת רסק עגבניות קטנה +1 קופסת עגבניות מרוסקות
חצי כוס מים חצי כפית מלח כפית אורגנו
אורגנו
תערובת גבינות:
2 קוטג
200 גרם גבינה צהובה מגורדת
2 ביצים
אופן ההכנה
לערבב את רוטב העבניות המוכן עם האורגנו לשים שכבה דקה על תבנית פיירקס מעל לשים את על הלזנייה (אין צורך להרטיב) מעל שכבת רוטב עגבניות .מעל תערובת רוטב הגבינות(לערבב קוטג גבינה צהובה חצי חבילה מגורדת + ביצים לשים עם כף מעל העגבניות.
ושוב לשים שכבת לזנייה עגבניות וגבינה
ניתן לשים מספר שכבות נוספות ובסוף לקחת את חצי הצהובה המגורדת לערבב עם מעט
רסק ולשים מעל בתפזורת שכבה אחרונה -לקריספיות
לחמם תנור מראש ל180 מעלות לאפות עם נייר כסף חצי שעה להוריד נייר כסף ולהמשיך לאפות עד שמשחים מלמעלה הגבינה הצהובה. ב ת א ב ו ן!
מגיש: רותם דבי
מקור: נעמה
שתף את המתכון