הוראות הכנה
מרכיבים
עלי לזנייה
2 קופסאות רוטב עגבניות מוכן ללזנייה(יכין)
או רוטב עגבניות:קופסת רסק עגבניות קטנה +1 קופסת עגבניות מרוסקות
חצי כוס מים חצי כפית מלח כפית אורגנו
אורגנו
תערובת גבינות:
2 קוטג
200 גרם גבינה צהובה מגורדת
2 ביצים
אופן ההכנה
לערבב את רוטב העבניות המוכן עם האורגנו לשים שכבה דקה על תבנית פיירקס מעל לשים את על הלזנייה (אין צורך להרטיב) מעל שכבת רוטב עגבניות .מעל תערובת רוטב הגבינות(לערבב קוטג גבינה צהובה חצי חבילה מגורדת + ביצים לשים עם כף מעל העגבניות.
ושוב לשים שכבת לזנייה עגבניות וגבינה
ניתן לשים מספר שכבות נוספות ובסוף לקחת את חצי הצהובה המגורדת לערבב עם מעט
רסק ולשים מעל בתפזורת שכבה אחרונה -לקריספיות
לחמם תנור מראש ל180 מעלות לאפות עם נייר כסף חצי שעה להוריד נייר כסף ולהמשיך לאפות עד שמשחים מלמעלה הגבינה הצהובה. ב ת א ב ו ן!
מגיש:
מקור: נעמה
שתף את המתכון