חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פגטו פאצו – כבד עוף על מצע סלק ותפוחים ברוטב בלסמי ודבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פגטו פאצו – כבד עוף על מצע סלק ותפוחים ברוטב בלסמי ודבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 סלק לא מבושל
1 תפוח עץ ירוק
240 גרם כבד עוף
30 גרם בוטנים שבורים גס
50 מ"ל בלסמי
1 כף דבש
רבע כפית פלפל שחור גרוס
½ כפית מלח
3 כפות שמן זית
1 שן שום קצוצה
אופן ההכנה
מגרדים את הסלק ותפוח העץ בפומפייה. מערבבים בקערה את הסלק, התפוח, מלח, פלפל, 2 כפות שמן זית ומעט בלסמי. מסדרים בצלחת הגשה את תערובת הסלק.
מקפיצים את הכבדים במחבת עם שמן זית ושום ומתבלים במעט מלח ופלפל. לאחר שהכבד סגור מוסיפים בלסמי ודבש ומצמצמים. מסדרים את הכבד על הסלק, מפזרים בוטנים ומקשטים עם הרוטב שנשאר במחבת.
מגיש: dylam
מקור: שף רונן מעיין
שתף את המתכון