הוראות הכנה
מרכיבים
5 גזרים קלופים ופרוסים על ידי הקולפן ולאחר מכן חתוכים בסכין (מעין "שבבים" של גזר)
75 גרם פקאן סיני קצוץ
4 גבעולי בצל ירוק קצוץ דק
2 שיני שום כתושות
1 כפית חרדל דיז'ון
3 כפיות חומץ
3-4 כפות שמן
2 כפות גדושות סוכר חום
½1 כפיות מלח
½ כפית פלפל שחור גרוס
תוכן של פסיפלורה אחת
אופן ההכנה
מערבבים היטב את כל החומרים היטב בקערה עד שכל הסוכר נמס בתכולת קערת הערבוב. מעבירים לקערת הגשה ומגישים מיד.
מגיש:
מקור: מבוסס באופן חופשי על מתכון של גב' רינה קופרמן
שתף את המתכון