הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל קטן קצוץ קטן
1/4 1 כוסות קמח מצה
2 ביצים
1 כוס מים רותחים
מלח , פלפל
אופן ההכנה
1) את הבצל הקטן הקצוץ מטגנים במחבת עד הזהבה
2) בינתיים שהבצל מטגן לוקחים קערה עמוקה ומוסיפים את כל החומרים למעט המים
3) כשהבצל הצהיב מוסיפים לקערה העמוקה ומוסיפים את המים הרותחים מערבבים יחד את כל התערובת ויוצרים כדורים קטנים ומוסיפים למרק.
4) מבשלים כ- 5 דקות ומגישים.
5) יכולים להכין מראש את הקניידלך במרק ואחרי זה לחמם
שיהיה בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון