חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עדשים מהיר וטעים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו מתכון פשוט שהמצאתי לבד במטבח עם כמה עצות מועילות של אימא, הוא קל בריא וטעים brתמיד אפשר לגוון עם תבלינים חדשים ותוספות שונות. br
מרק עדשים מהיר וטעים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו מתכון פשוט שהמצאתי לבד במטבח עם כמה עצות מועילות של אימא, הוא קל בריא וטעים brתמיד אפשר לגוון עם תבלינים חדשים ותוספות שונות. br
הוראות הכנה
מרכיבים
לסיר של 4 ליטר:
1 בצל גדול (או 2 קטנים)
2 גזרים
3 כפות שמן
1 כוס עדשים אדומות
½ כפית כמון
מלח פלפל
אופן ההכנה
תחילה יש להכין בצל קצוץ לקוביות וגזר מגורד, לחמם מחבת להוסיף שמן (אפשר שמן זית, אפילו עדיף) ולהתחיל לטגן את הבצל אחרי שהבצל מזהיב יש להוסיף את הגזר יש להמשיך לטגן את הגזר תוך כדי ערבוב עד שהגזר מתרכך להעביר את התערובת לתוך הסיר להוסיף כוס עדשים אדומות שטופות, כמון, מלח, פלפל ולהוסיף מים, כמות המים תלויה בסמיכות של המרק שרוצים . לתת למרק לרתוח להוריד לאש קטנה ולבשל בערך 15 דקות. העדשים יתפוררו עם הבישול והמרק יראה אחיד יותר, תוך כדי הבישול כדאי לערבב את המרק לסירוגין.
מגיש: tatyana
מקור: מתכון שלי
שתף את המתכון