הוראות הכנה
מרכיבים
לתבנית בקוטר 28 ס"מ גובה 4
1 בצל גדול
3 כפות שמן טיגון
500 גרם גבינה לבנה
250 גרם קוטג'
4 ביצים
5 כפות קמח תופח
½ שקית תירס קפוא
אופן ההכנה
לחמם תנור ל 180°c.
לחמם שמן על מחבת ולטגן את הבצל עד שיזהיב. לערבב בקערה את התירס (לאחר הפשרה וסינון), הבצל המטוגן, הגבינה, הקוטג', הביצים והקמח. על התערובת להיות סמיכה לא קשה מדי ולא דלילה מדי. לצקת את התערובת לתוך התבנית.
ניתן להוסיף לתערובת גם גבינה צפתית מפוררת, וכל שאריות אחרות של גבינות אחרות מהמקרר כל עוד הן מגורדות או מפוררות, ניתן גם לקשט עם פרוסות גבינה צהובה למעלה.
לשים את הפשטידה בתנור למשך כ-30 דקות תלוי בתנור יש להציץ כל כמה דקות ולראות שהפשטידה לא נשרפת.
מגיש:
מקור: שלי ושל אימא
שתף את המתכון