חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אפונים כמו שנטע אוהבת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון הזה נולד בעקבות בייביסיטר" שעשיתי לאחיינית שלי נטע בת השנתיים, כשהבאתי אותה brהביתה מהגן תהיתי מה להכין לה, ההורים שלה אמרו לי שהיא אוהבת אפונה אז הכנתי לה אפונה לפי brאיך שניראה לי שהיא תאהב, והיא אהבה . br
אפונים כמו שנטע אוהבת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון הזה נולד בעקבות בייביסיטר" שעשיתי לאחיינית שלי נטע בת השנתיים, כשהבאתי אותה brהביתה מהגן תהיתי מה להכין לה, ההורים שלה אמרו לי שהיא אוהבת אפונה אז הכנתי לה אפונה לפי brאיך שניראה לי שהיא תאהב, והיא אהבה . br
הוראות הכנה
מרכיבים
½ שקית אפונה קפואה (לא אפונה עדינה היא רכה מידי)
1 בצל בינוני - קצוץ לקוביות
2 שיני שום (אפשר גם 1, אני אישית אוהבת הרבה שום)
כף שמן זית
½ כף חמאה
מלח ופלפל
אופן ההכנה
תחילה יש להפשיר את האפונה - שמים אותה במסננת ויוצקים מים פושרים מהברז האפונה תפשיר מהר.
לחמם מחבת, לשים שמן וחמאה, להוסיף את הבצל, לאדות את הבצל בעדינות כדי שלא ממש ייטגן. כלומר, יהיה שקוף אבל לא יזהיב, להוסיף את האפונה ולבשל תוך כדי בחישה, מהר כי אם האפונה תתבשל יותר מדי היא תאבד מהצבע הירוק היפה שלה, כאשר האפונה מוכנה (ממש דקות ספורות) לכתוש מעליה את השום לערבב ולכסות את המחבת.
מגיש: tatyana
מקור: ספונטני
שתף את המתכון