הוראות הכנה
מרכיבים
לכוסמת:
1 כוס כוסמת כהה (קלויה)
2 כוסות מים
2/3 כפית מלח
לפטריות:
1 בצל בינוני
חבילת פטריות שמפיון
מלח פלפל
אופן ההכנה
קודם כל יש לברור את הכוסמת למקרה שיש אבנים קטנות, לשים את הכוסמת בסיר ולהוסיף 2 כוסות מים ושני שליש כפית מלח. להרתיח את הכוסמת ולתת לה להתבשל על אש קטנה עד שנספגים כל המים.
כל עוד הכוסמת מתבשלת יש לחתוך את הבצל לרצועות ואת הפטריות לפרוסות, לחמם מחבת לשים שמן וחמאה להוסיף את הבצל ולגן עד שיזהיב, להוסיף את הפטריות ומעט מלח, לערבב לאט לאט הפטריות ישחררו נוזלים יש להמשיך לערבב את הפטריות לסירוגין עד שהנוזלים מתאדים, כאשר הכוסמת מוכנה להוסיף את הפטריות לתוכה לערבב ולהוסיף פלפל.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון