הוראות הכנה
מרכיבים
100 ג"ר אגוזים או בוטנים קצוצים
1/2 כוס סוכר
80 גרם מחמאה
2 כפיות חלב או חלב סויה
1 כף גדושה קמח מצה לעוגה
אופן ההכנה
להמיס בסיר על אש קטנה את הרכיבים. להוריד מהאש כשמתקבלת תערובת אחידה ולהוסיף 100 גרם שקדים קצוצים.
לפזר בעזרת כפית על תבנית עם נייר אפיה ברווחים גדולים.
לאפות בחום בינוני, 180 מעלות עד שהעוגיות מזהיבות.
לקרר על רשת עם נייר האפייה, כשהעוגיות קרות לגמרי אפשר להסיר בעדינות מהנייר.
מגיש:
מקור: רועי וולף שף קונדיטור מצות אביב
שתף את המתכון