חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בראוניז של מיכל אנגלנדר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בראוניז אגוזים מדהים
בראוניז של מיכל אנגלנדר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בראוניז אגוזים מדהים
הוראות הכנה
מרכיבים
תבנית פיירקס מלבנית (אפשר גם תבנית חד-פעמית )
75 גרם חמאה רכה או מרגרינה
¾ כוס סוכר
5 ביצים מופרדות
200 גרם שוקולד מריר
200 גרם שקדים טחונים דק
100 גרם אגוזי לוז קצוצים גס
קורט מלח
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-180°c
2. מקציפים את החמאה והסוכר כ-3 דקות,עד שמתקבל קרם רך ותפוח. מוסיפים את החלמונים אחד אחרי השני ומקציפים עוד 2 דקות.
3. מעל סיר אדים (או במיקרו) ממיסים את השוקולד ,מוסיפים את תערובת החמאה. תוך כדי בחישה מוסיפים את השקדים ואת אגוזי הלוז מערבבים ומסירים מהאדים.
4. מקציפים את החלבונים +קורט מלח עד לקבלת קצף יציב , אבל לא קשה מדי. מקפלים אותו לתוך התערובת.
5. משטחים את התערובת בתבנית משומנת ואופים כ-40 דקות. מצננים וחותכים לקוביות.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: מיכל אנגלנדר
שתף את המתכון