הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 כוס שמן
1 כפית פלפל מצרי
1 כפית פלפל מצרי שחור
1 כפית אבקת מרק עוף
מלח, לפי הטעם
1 עוף שלם נקי
3 יח' כבד עוף חתוך לקוביות
1/2 כוס אורז
אופן ההכנה
1 מערבבים בקערה קטנה שמן ותבלינים. מושחים את העוף בחצי מכמות התערובת, מעסים ומשהים כמה דקות לספיגת טעמים.
2 מבשלים את האורז חצי בישול: מכניסים לסיר עם כוס מים מים ומלח, מביאים לרתיחה ומסננים. (ניתן לבשל במיקרו כ 5 דקות בתוספת כוס מים)
3 צולים את הכבדים על הכירה. וחותכים לקוביות מערבבים היטב עם האורז ויתרת תערובת התבלינים.
4 ממלאים את העוף בתערובת (לא עד הסוף ולא מהדקים, כיוון שהאורז תופח). עוטפים בנייר כסף וצולים בתנור במשך שעה וחצי בחום של 180 מעלות.
אפשר : אם פירות יבשים לפסח
מגיש:
מקור: המתכונים של סבתא נאוה
שתף את המתכון