הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה מנגולד
1/2 קופסא פטריות פורטבלו טרי
1/2 קופסא שמפניון טריות
1/2 קופסא פטריות יער טריות
1 שקית ערמונים קלופים שהושרו במים רותחים כחצי שעה
1 חופן צנובר קלוי
1 בצל
1/2 כוס יין לבן יבש
שני שיני שום
מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1/4 כפית כמון
1/8 כוס שמן זית
אופן ההכנה
1.מפרידים את החלק הלבן מהמנגולד. מנקים ומחלקים את הפטריות לפרוסות או רבעים.
2.במחבת מוגבה עם השמן זית מטגנים את הבצל. קוצצים את עלי המנגולד ומכניסים למחבת. 3.מערבבים דקה. מטבלים ומערבבים מוסיפים את הפטריות והערמונים והשום מטגנים מבשלים עד שנראה מוכן ( כחמש דקות).
4.מוסיפים את היין הלבן מערבבים כדקה . מנמיכים אש לצימצום היין מוסיפים את הצנוברים
ומבשלים עוד כדקה
להגיש קר או חם.
מגיש:
מקור: מבוסס על מתכון של ששת שצ עם טוויסט שלי https://sesht.spaces.live.com/blog/cns!368C6D43DC804A88!5940.entry
שתף את המתכון