הוראות הכנה
מרכיבים
½1 ק"ג חזה עוף
1 סלסלת פטריות שמפניון
2 בצלים
1 פלפל אדום
1 פלפל צהוב
לרוטב:
קצת יותר מ-¼ כוס שמן זית
4 כפות רוטב צ'ילי מתוק
3-4 כפות דבש
4 שיני שום כתושות
פפריקה מתוקה
מלח
פלפל שחור גרוס
להגשה-פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
לחתוך את חזה העוף לרצועות בגודל הרצוי לתבל במלח ופלפל שחור גרוס ולסדר
בתבנית אפיה גדולה.
לחתוך את הבצל לחצאי טבעות, את הפלפלים לחתוך לרצועות ואת הפטריות לרבעים.
לטגן במעט שמן את הבצל עד להזהבה חלקית להוסיף את הפטריות והפלפלים ולטגן כ-10
דקות.
להכין את הרוטב, ליצוק חצי מהכמות על חזה העוף, לפזר מעל את הירקות וליצוק את יתרת
הרוטב באופן שווה.
לאפות בחום 190 מעלות כ-30 דקות.
לפני ההגשה אפשר לפזר פטרוזיליה קצוצה.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון