חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה עוף אפוי ברוטב דבש וצ'ילי מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חזה עוף אפוי ברוטב דבש וצ'ילי מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½1 ק"ג חזה עוף
1 סלסלת פטריות שמפניון
2 בצלים
1 פלפל אדום
1 פלפל צהוב
לרוטב:
קצת יותר מ-¼ כוס שמן זית
4 כפות רוטב צ'ילי מתוק
3-4 כפות דבש
4 שיני שום כתושות
פפריקה מתוקה
מלח
פלפל שחור גרוס
להגשה-פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
לחתוך את חזה העוף לרצועות בגודל הרצוי לתבל במלח ופלפל שחור גרוס ולסדר
בתבנית אפיה גדולה.
לחתוך את הבצל לחצאי טבעות, את הפלפלים לחתוך לרצועות ואת הפטריות לרבעים.
לטגן במעט שמן את הבצל עד להזהבה חלקית להוסיף את הפטריות והפלפלים ולטגן כ-10
דקות.
להכין את הרוטב, ליצוק חצי מהכמות על חזה העוף, לפזר מעל את הירקות וליצוק את יתרת
הרוטב באופן שווה.
לאפות בחום 190 מעלות כ-30 דקות.
לפני ההגשה אפשר לפזר פטרוזיליה קצוצה.
מגיש: ronitd
מקור: אישי
שתף את המתכון