הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת שערות קדאיף
1 ליטר חלב
1 כוס סוכר
2 כוסות קמח
1 חבילה מסטיקא ( כתושה עם קורט סוכר)
2 חבילות חמאה
אופן ההכנה
1. משמנים תבנית שקעים בחמאה.
מרפדים את השקעים בשערות קדאיף ויוצרים שקע באמצע.
2. אופים בתנור 5 דקות בחום בינוני.
3. ממיסים חמאה בסיר, כשרותח מוסיפים קמח וטורפים היטב
ויוצקים עליו חלב,
4. בוחשים ומוסיפים את הסוכר והמסטיקא
וממשיכים היטב עד לקבלת קרם סמיך.
5. מעבירים לקערה ומקציפים ( לשם אוריריות).
6. לאחר שהשערות התקררו מעט מניחים מן התערובת מעל שערות הקדאיף בבסיס כל שקע.
7. לאחר מכן מכינים " קרמל "
בעזרת סוכר עם קצת מים שמחממים על מחבת .
8. יוצקים שכבה של הקרמל מעל הקרם המוכן.
9. מגישים בליווי תאנים וסירופ סוכר מסביב.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון