חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרם מסטיקא בשערות קדאיף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון קל ופשוט למי שרוצה להכין " בקלאווה " brורוצה להוסיף לזה עוד קרם או בתור תוספת לקינוח
קרם מסטיקא בשערות קדאיף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון קל ופשוט למי שרוצה להכין " בקלאווה " brורוצה להוסיף לזה עוד קרם או בתור תוספת לקינוח
הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת שערות קדאיף
1 ליטר חלב
1 כוס סוכר
2 כוסות קמח
1 חבילה מסטיקא ( כתושה עם קורט סוכר)
2 חבילות חמאה
אופן ההכנה
1. משמנים תבנית שקעים בחמאה.
מרפדים את השקעים בשערות קדאיף ויוצרים שקע באמצע.
2. אופים בתנור 5 דקות בחום בינוני.
3. ממיסים חמאה בסיר, כשרותח מוסיפים קמח וטורפים היטב
ויוצקים עליו חלב,
4. בוחשים ומוסיפים את הסוכר והמסטיקא
וממשיכים היטב עד לקבלת קרם סמיך.
5. מעבירים לקערה ומקציפים ( לשם אוריריות).
6. לאחר שהשערות התקררו מעט מניחים מן התערובת מעל שערות הקדאיף בבסיס כל שקע.
7. לאחר מכן מכינים " קרמל "
בעזרת סוכר עם קצת מים שמחממים על מחבת .
8. יוצקים שכבה של הקרמל מעל הקרם המוכן.
9. מגישים בליווי תאנים וסירופ סוכר מסביב.
מגיש: אלטעזאכן1979
מקור:
שתף את המתכון