הוראות הכנה
מרכיבים
2 ק"ג פרגיות (ירך העוף) או שווארמה הודו או שוקי הודו חתוכים ל 3X3 ס"מ
¼ כוס שמן זית
3 שיני שום כתושות
½1 כפית מלח גס
½ כפית סוכר חום
1 כף פלפל שחור גרוס עבה
1 כף כמון
ניתן להוסיף כל אחד או את כל המרכיבים:
1 כף -פפריקה
1 כף - קטשופ
1 כף רוטב סויה
1 כף צילי חמוץ מתוק
1 כף אבקת מרק (יש להוריד את המלח מהמתכון)
1 כף סילאן או ריבה
1 כף חומץ בלסאמי
1 כף מיץ לימון
1 כף חמאת בוטנים
4 ס"מ שורש גינגר מגורד
אופן ההכנה
1. חותכים את העוף לקוביות בגודל 3 ס"מ.
2. מערבבים בקערה את כל מרכיבי המשרה, מכניסים את קוביות העוף
ומערבבים כדי שיכוסו במשרה.
3. מכסים בנילון ניצמד ומצננים ל 5 שעות או לילה במקרר, מדי פעם מערבבים.
4. מוציאים ומשפדים על שיפודי במבוק שהושרו לפחות שעה במים
5. מניחים על גריל פחמים בחם בינוני ומברישים עם מי המשרה ½1 דקות לכל צד
מגיש:
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון