הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים
240 גרם קינואה מבושלת
90 גרם אורז בר מבושל
85 גרם עגבניות
10 גרם בצל ירוק
25 גרם פטרוזיליה קצוצה
10 גרם רוקט
1 ביצה
35 גרם קמח לבן
20 גרם בצל סגול
אופן ההכנה
אופן הכנה
1. לבשל את הקינואה 10 דקות במים רותחים , לסנן ולשטוף במים קרים ( ממש כמו פסטה).
2. לבשל את אורז הבר 40 דקות עד שהוא נפתח .
3. לקלף את העגבניות ולצוץ לקוביות קטנות .
4. לקצוץ את עשבי התיבול.
5. לערבב את כל החומרים עם כל המרכיבים ולהכניס למקרר לחצי שעה .
6. על מחבת עם שמן זית חמה , ליצור ביד לביבות בגודל רצוי ( 50 ג"ר ללביבה) ולטגן עד קבלת גוון זהוב .
מגיש:
מקור: VIM WELL BEING
שתף את המתכון