חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פטריות חמות נוסח מי ומי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הפטריות החמות הידועות ביותר בארץ טעימה עד כאב אומנם רטרו אבל עדיין הכי טעים שיש
פטריות חמות נוסח מי ומי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הפטריות החמות הידועות ביותר בארץ טעימה עד כאב אומנם רטרו אבל עדיין הכי טעים שיש
הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצלים גדול חתוכים לגוליאני גס
2 קופסאות פטריות שלמות שימורים מסוננים
1/4 כוס נוזל הפטריות מהקופסא
1/4 כוס שמן תירס ועוד טיפה שמן זית
כף שטוחה אבקת מרק בטעם עוף
2 כפיות כמון
1/2 כפית מלח
1/2 כפית כורכום
מעט פלפל שחור גרוס עבה
אופן ההכנה
1.במחבת עמוקה מחממים את שמן התירס ושמן הזית ומטגנים את הבצל עד הזהבה קלה
2.מוסיפים את הפיטריות המסוננות ומטגנים כ 5-7 דקות תוך ערבוב
3. מוסיפים את התבלינים ואבקת המרק ומטגנים כ 3 דקות נוספות
4.מוסיפים את רבע כוס הנוזל פיטריות ומבשלים עד צמצום ועיבוי
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון