חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חטיף (חטיפי גלידה)בסגנון טעמי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה קל זה פשוט ונחטף
חטיף (חטיפי גלידה)בסגנון טעמי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה קל זה פשוט ונחטף
הוראות הכנה
מרכיבים
200 ג"ר שוקולד מריר (60% מוצקי קקאו)
1 כוס חמאת בוטנים
1 כוס דבש או סילאן
1/4 כפית מלח
פצפוצי אורז או בוטנים קלויים וקצוצים
לגירסה חלבית מוסיפים מיכל קטן שמנת מתוקה
אופן ההכנה
1. בסיר בינוני (רצוי עם ציפוי טפלון ממיסים את חמאת הבוטנים והדבש)
*** לגירסה החלבית מוסיפים את מיכל השמנת
2. בסיר עם מים רותחים מניחים קערת זכוכית וממיסים את השוקולד
3. כאשר השוקולד נמס מעבירים אותו לסיר עם חמאת הבוטנים והדבש
4. כאשר העיסה הופכת לנוזלית והומוגנית, מוסיפים את פצפוצי האורז ומערבבים
תוך כדי כ 2 -3 דקות.
5. שופכים את כל המעסה לתבנית ומרדדים תוך כדי דחיסה קלה לגובה של 2-3 ס"מ
6. מקררים כמהה ומכניסים למקפיא למשך כחצי שעה
לאחר שמערבבים היטב הכל, יש לשפוך לתבנית ולרדד היטב לגובה 2 ס"מ בערך
להכניס למקפיא למשך כחצי שעה.
7.מוציאים מהמקפיא וחותכים לקוביות בעזרת סכין שנטבלת בכוס מים רותחים
8.להעביר לקופסה ולאחסן במקפיא
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון