הוראות הכנה
מרכיבים
120 ג"רחמאה
300 ג"ר סוכר
3 כפות צימוקים
4 ביצים
1 ק"ג גבינת טבורוג
1 פודינג וניל
1/4 כף אבקת אפיה
1/2 כפית קליפת לימון
קורט מלח
אופן ההכנה
1.לחמם תנור לחום 175 מעלות. לשמן תבנית אפיה 24 ולרפד בנייר אפיה.
2.לערבל את החמאה והסוכר עד שמקציף. להוסיף ביצה אחת ולהמשיך להקציף, להוסיף את שאר הביצים, אחת אחר השניה. עם הקצפה לאחר כל תוספת. להוסיף את כל החומרים ולערבב היטב.
3.להעביר את התערובת לתבנית 24 ולאפות במשך 15 דקות. להוציא את התבנית מהתנור ולהשאיר למנוחה במשך 10 דקות בטמפ. החדר.
4.לאחר עשר דקות המנוחה להחזיר לתנור לאפיה נוספת של עוד כשעה. או עד שהעוגה מוכנה.
5.אם העוגה משחימה מידי אפשר לכסותה בנייר כסף. לצנן את העוגה לחלוטין. לפני ההגשה אפשר לאבק באבקת סוכר.
מגיש:
מקור: ניצנה גרי https://thorsten-food-photography.blogspot.com/2009/04/german-cheese-cake.html
שתף את המתכון