חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיתה ענקית מחורצת מקמח מלא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה לא קונבנציונלי אבל טעים טעים
פיתה ענקית מחורצת מקמח מלא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה לא קונבנציונלי אבל טעים טעים
הוראות הכנה
מרכיבים
6 כוסות קמח לבן.
6 כוסות קמח מחיטה מלאה.
2 כפיות סוכר.
4 כפות שמן זית.
4.5 כפיות שמרים.
1 כף מלח.
5.5 כוסות מים.
קמצוץ סוכר
אופן ההכנה
1) מחממים תנור ל 250-300 מעלות. הכי גבוה שיש
2) מניחים את כל החומרים בקערה של המיקסר, ולשים 10 דקות על מנת ליצור בצק רך.
3) מכסים את הבצק להתפחה כ 60 דקות.
4) מחלקים את הבצק ל 12 חתיכות. ומכדררים כל חתיכה
5) מרדדים כל כדור בצק לפיתה גדולה וחורצים את פניה עם סכין
6) אופים במשך 2-3 דקות.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: meedo https://arabicbites.blogspot.com/2007/10/meedos-funky-flat-bread.html
שתף את המתכון