הוראות הכנה
מרכיבים
6 כוסות קמח לבן.
6 כוסות קמח מחיטה מלאה.
2 כפיות סוכר.
4 כפות שמן זית.
4.5 כפיות שמרים.
1 כף מלח.
5.5 כוסות מים.
קמצוץ סוכר
אופן ההכנה
1) מחממים תנור ל 250-300 מעלות. הכי גבוה שיש
2) מניחים את כל החומרים בקערה של המיקסר, ולשים 10 דקות על מנת ליצור בצק רך.
3) מכסים את הבצק להתפחה כ 60 דקות.
4) מחלקים את הבצק ל 12 חתיכות. ומכדררים כל חתיכה
5) מרדדים כל כדור בצק לפיתה גדולה וחורצים את פניה עם סכין
6) אופים במשך 2-3 דקות.
מגיש:
מקור: meedo https://arabicbites.blogspot.com/2007/10/meedos-funky-flat-bread.html
שתף את המתכון