הוראות הכנה
מרכיבים
לבלינצ'ס: 8 ביצים , 9 כפות סוכר , 4 וחצי כוסות קמח, 4 כפות שמן חמניות או תירס,קורט מלח
3 כוסות חלב - לערבב הכל לבלילה אחידה.שמן לטיגון
למילוי: 15 שסקים פרוסים לטבעות דקות, 4 כפות סוכר חום , מעט תמצית וניל, גרידה מלימון אחד
חצי כוס מיץ תפוזים , 2 כפות קונפיטורה משמש,30 ג''ר חמאה. 300 גרם גבינה לבנה.
מעט סירופ שוקולד לזילוף. (אם זה משמש חותכים לקוביות קטנות).
אופן ההכנה
במחבת טפלון יבשה מטגנים את טבעות השסק להוצאת נוזלים לפחות 8 דקות תוך ערבוב
ומוציאים לצנן.
במחבת החמה שמים את מיץ התפוזים,ריבת משמש,גרידת לימון,סוכר חום וניל וחמאה -
ומצמצמים לסירופ דמוי קרמל ואז מחזירים את השסק שיספוג היטב את הסירופ ויתמזג איתו
לתערובת יחסית דביקה. - להוציא לצנן ואף לקרר!
בינתיים מכינים את הבלינצ'ס במחבתות, אחרי שכולן מטוגנות הופכים את המגדל שנוצר כך שהחביתיות היותר קרות יהיו כלפי מעלה
ואז מוסיפים למילוי את הגבינה ומערבבים היטב.
פותחים חביתיה שמים בכפית מהמילוי ואז מקפלים,מגלגלים ונועצים קיסם שיניים באמצע!
מניחים בצלחת הגשה גדולה ואז מזליפים מעל סירופ שוקולד לקישוט. נהדר עם שוקו,כוס קפה או תה. שיהיה בכיף!
מגיש:
מקור: מקצועי
שתף את המתכון