חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גלילות מוצרלה של מסעדת ביסטרו בנמל עין גב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אלפונסו מאורי, שף מסעדת הביסטרו בנמל עין גב ממליץ לפתוח את ארוחת החג בגלילות מוצרלה ממולאות. המתכון פשוט להכנה בעוד שהתוצאה הסופית מותירה רושם רב. br
גלילות מוצרלה של מסעדת ביסטרו בנמל עין גב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אלפונסו מאורי, שף מסעדת הביסטרו בנמל עין גב ממליץ לפתוח את ארוחת החג בגלילות מוצרלה ממולאות. המתכון פשוט להכנה בעוד שהתוצאה הסופית מותירה רושם רב. br
הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם גבינת מוצרלה
4 כפות רוטב פסטו
4 כפות עגבניות מיובשות
שמן זית
אורגנו
מלח
אופן ההכנה
1.חותכים את גבינת המוצרלה לפרוסות ומסדרים על תבנית. מטבלים במלח ואורגנו.
2.מכסים את התבנית עטופה נייר כסף ומכניסים לתנור בחום נמוך- .c100 ל- 4 דקות, עד שהגבינה נמסה. מוציאים ומסירים את נייר הכסף.
3.בעזרת כפפות (גומי פשוטות) מכניסים את הידיים לקערת מים עם קרח. מיד עם הוצאתם מתחילים לגבש כדור מעיסת המוצרלה החמה (אם חם מידי, ניתן לחזור על הפעולה). את הכדור מרדדים (כמו בצק) בעזרת מארוך. רצוי לשמן את משטח העבודה בשמן זית.
4.מורחים על המוצרלה הפרוסה רוטב פסטו ועגבניות מיובשות ומגלגלים. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים. מסירים את הניילון, חותכים הגלילים לפרוסות עבות (2 ס"מ).
5.(ניתן לטבול בביצה ופרורי לחם ולטגן בשמן עמוק עד הזהבה)
מומלץ להגיש עם רוטב בלסמי.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: אלפונסו מאורי, שף מסעדת הביסטרו בנמל עין גב https://www.mazon.co.il/39208/MATKON183
שתף את המתכון