הוראות הכנה
מרכיבים
2 אבוקדו בשלים
1/3 גביע גבינה לבנה 3%
2 כפות מיץ לימון
1כף פיסטוק חלבי קצוץ
1/4 כפית מלח
לרוטב
1 חבילה חמאה
1/2 כפית צילי גרוס עבה
1כפית פפריקה
קמצוץ סוכר
קמצוץ מלח
4 גבעולי נענע לקישוט
אופן ההכנה
1. על מחבט באש נמוכה ממיסים את המרגרינה ומוסיפים
את שער התבלינים מבשלים מס' דקות עד למעט המכה וקבלת רוטב אחיד
2. מסירים מהש ונותנים להתקרר לחום החדר
3. חוצים את האבוקדו לשניים ובעזרת כף מוציאים את תוכנו לקערת מעבד מזון
מוסיפים את הגבינה ושאר החומרים (פרט לפיסטוק ולנענע)מפעילים את מעבד
המזון עד קבלת עיסה אחידה וחלקה יחסית
4. מוסיפים למעבד המזון חצי מהרוטב שהנחנו בצד ואת הפיטוקים ומערבבים בעזרת פולסים
5. שמים בקערה לקירור של שעה במקרר
6. על צלחת הגשה מסדרים בעזרת שקית זילוף או כף גדולה מעל שופכים מעט מהרוטב ומקשטים בעלי נענע טריה
מגיש:
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון