חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מקלוני קשקבל וקצח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מקלוני קשקבל ופרג משולחנו של ניר אבוטבול שף מלון קראון פלאזה אילת br
מקלוני קשקבל וקצח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מקלוני קשקבל ופרג משולחנו של ניר אבוטבול שף מלון קראון פלאזה אילת br
הוראות הכנה
מרכיבים
כ- 160 גר' מרגרינה רכה
כ- 160 גר' גבינת קשקבל מגוררת
גביע שמנת רגילה
קורט מלח
קורט פלפל שחור
קורט כמון
ארבע וחצי כוסות קמח רגיל
לציפוי:
ביצה טרופה
מעט פרג או קצח או שומשום או שילוב
אופן ההכנה
1. בקערה מערבבים את המרגרינה עם הגבינה המגוררת, השמנת, המלח, הפלפל והכמון. מוסיפים את הקמח ולשים לבצק גמיש.
2. יוצרים פיסה מהבצק ומגלגלים אותה בין כפות הידיים למעין חבל ארוך וצר. חותכים את החבל, על משטח עבודה מקומח, לקטעים בני 5 ס"מ
3. טובלים בביצה הטרופה ואחר כך בפרג או בשומשום. חוזרים על תהליך זה עם שאר הבצק.
4. מניחים את המקלות בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בחום גבוה כ-12 דקות, או עד שהמקלות מזהיבים מעט
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: ניר אבוטבול שף מלון קראון פלאזה אילת
שתף את המתכון