הוראות הכנה
מרכיבים
2 אבוקדו גדול ובשל
1 חבילה חמאה (ניתן להמרה ל 100 ג"ר מחמאה)
½ כוס פיסטוק חלבי
¼ כפית מלח
10 גבעולי עירית
10 עלי נענע
10 עלי בזיל
1/8 כפית מלח לימון למניעת התחמצנות
2 כפות מיץ לימון
2 כפיות שמן זית
אופן ההכנה
1.קוצצים את הפיסטוק, במעבד מזון, בפולסים לקצוץ גס יחסית ומניחים בצד.
2.מוציאים את תוכן האבוקדו עם כף ומעבירים לקערת מעבד המזון עם שאר החומרים פרט לשמן הזית
3.מעבדים במעבד המזון עד קבלת משחה אחידה
4.מוסיפים לעיסה את הפיטוק ושמן הזית ומערבבים ידנית
5.מעבירים לכלי או תבניות אישיות ושולחים למקרר ל 4 שעות
6.יש להוציא מהמקרר 15 דקות לפני ההגשה
מגיש:
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון