חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חמאת אבוקדו ופיסטוק חלבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חמאת אבוקדו ופיסוק חלבי מדהימה ביפיה וטעמה המעודן
חמאת אבוקדו ופיסטוק חלבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חמאת אבוקדו ופיסוק חלבי מדהימה ביפיה וטעמה המעודן
הוראות הכנה
מרכיבים
2 אבוקדו גדול ובשל
1 חבילה חמאה (ניתן להמרה ל 100 ג"ר מחמאה)
½ כוס פיסטוק חלבי
¼ כפית מלח
10 גבעולי עירית
10 עלי נענע
10 עלי בזיל
1/8 כפית מלח לימון למניעת התחמצנות
2 כפות מיץ לימון
2 כפיות שמן זית
אופן ההכנה
1.קוצצים את הפיסטוק, במעבד מזון, בפולסים לקצוץ גס יחסית ומניחים בצד.
2.מוציאים את תוכן האבוקדו עם כף ומעבירים לקערת מעבד המזון עם שאר החומרים פרט לשמן הזית
3.מעבדים במעבד המזון עד קבלת משחה אחידה
4.מוסיפים לעיסה את הפיטוק ושמן הזית ומערבבים ידנית
5.מעבירים לכלי או תבניות אישיות ושולחים למקרר ל 4 שעות
6.יש להוציא מהמקרר 15 דקות לפני ההגשה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון