הוראות הכנה
מרכיבים
ביסקוויטים "פתיבר" 300 גרם
3 קרטונים של שמנת מתוקה 200 מ"ל
300 גרם גבינה לבנה רכה (עדיף 9 %)
חלב
אינסטנט פודינג "וניל עם עוגיות"
אינסטנט פודינג "ריבת חלב "( או וניל עם עוגיות לקצפת)
200 גרם שוקולד חלב
פצפוצי שוקולד
אופן ההכנה
תבנית אפיה חד פעמית בגודל בינוני (23X34 ס"מ בערך)
הכנת המילוי : מקציפים במיקסר אינסטנט פודינג "וניל עם פצפוצי שוקולד" של אסם עם 200 מ"ל שמנת מתוקה ו200 מ"ל חלב , להקציף במשך כ3 דקות עד לקבלת שכבה אחידה ומוקצפת כראוי .
להוסיף למילוי גביע 300 גרם של גבינה לבנה רכה (רצוי 9% שומן)
להמשיך לערבב במיקסר במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה
שכבה ראשונה : לטבול ביסקוויטים בחלב (טבילה מלאה ומהירה) וסידור השכבה על גביי התבנית .
למרוח שכבה אחידה של המילוי(כחצי מהכמות ) על הביסקוויטים (להשתדל ליישר כמו שצריך).
לאחר מכן להוסיף שכבה שנייה של ביסקוויטים טבולים בחלב .
שוב למרוח את כל מה שנשאר מהמילוי על הביסקוויטים וליישר .
לאחר מכן להוסיף שכבה שלישית של ביסקוויטים טבולים בחלב .
להמיס שוקולד חלב (200 גרם ) עם 150 מ"ל שמנת מתוקה ולקרר.
למרוח את שכבת השוקולד על הביסקוויטים , ליישר ומייד להכניס למקפיא לקירור למשך כ15 דקות.
להכנת הקצפת : להקציף במיקסר 200 מ"ל שמנת מתוקה , 200 מ"ל חלב ואינסטנט פודינג בטעם "וניל עם פצפוצי שוקולד" או בטעם "ריבת חלב" , להקציף במשך 3 דקות .
למרוח את הקצפת על העוגה וליישר .
ניתן להוסיף פצפוצי שוקולד ולקשט. לשמור בקירור
בתיאבון .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון