הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים
2 כרשות
2 בצלים יבשים חתוכים לפרוסות
3 כפות קמח
4 ביצים
150 גרם גבינת אמנטל מגוררת
150 גרם גבינת גרוייר מגוררת
11/2גביעי גבינת קוטג' 3% או 5% שומן
1/2 מיכל שמנת לבישול
2 בצלים יבשים קצוצים ומטוגנים
1/4כוס זיתים ירוקים מגולענים קצוצים או זיתים שחורים
עלי בזיליקום מ 3 גבעולים קצוצים (1 כף )
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
תיבלון - זעתר או אורגנו או כלום.
אופן ההכנה
ההכנה:
1.פורסים את הכרישות ושוטפים היטב. ומסננים.
2.מערבבים היטב עם שאר החומרים ויוצקים לתבנית משומנת חסינת חום בקוטר 26 ס"מ.
3.אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ-35 דקות.
4.הפשטידה תופחת יפה. רצוי להשאיר אותה בתום האפייה בתנור ולצננה בתוכו - כך היא תקבל גוון שחום ונאה במיוחד.
בתאבון.
אלי גרשון...
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון