הוראות הכנה
מרכיבים
3 כפות שמן תירס לטיגון
8 יחידות נקניקיות מרגז חריפות איכותיות או נקניקיות עגל איכותיות
1/2 קופסא כרוב כבוש
1 בצל קצוץ לגוליאני
1/2 כרוב פרוס לרצועות דקות
1 שן שום פרוסה
1 כפית זרעוני שומר
2 יח' עלי דפנה
כף סוכר
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1/2 כפית מלח
1 וחצי כוס בירה (עדיף בהירה)
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר כבד, מוסיפים את הנקניקיות ומטגנים עד לקבלת גוון זהוב.
מוסיפים את בצל ומאדים כ 3 דקות מוסיפים רצועות הכרוב ומטגנים 5 דקות.
מוסיפים את השום, התבלינים והבירה. מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה 30 דקות.
בודקים את הטעם ומתבלים במלח ופלפל במידת הצורך.
מגישים חם עם חרדל דיז'ון ותפו"א אפויים.
מגיש:
מקור: המתכון של שף איציק תג'ר ממסעדת Brewhouse - ברוהאוס צילום סתיו אדם
שתף את המתכון