הוראות הכנה
מרכיבים
6-7 תפו"א
1 בצל גדול
1 סלסלת פטריות שמפניון פרוסות
3 ביצים
1/4 כוס שמן
2-3 כפות קמח
מלח
פלפל שחור גרוס
2 כפיות אבקת מרק בצל
2 כפיות אבקת מרק פטריות
אופן ההכנה
לקלופ את תפו"א ולגרר גס, לסחוט ולהעביר לקערה גדולה
לפרוס את הבצל לחצאי טבעות ולטגן עם מעט שמן עד להשחמה קלה, להוסיף את
הפטריות ולטגן יחד כ-5 דקות, להעביר לקערה ולערבב, לצנן מעט.
להוסיף את שאר המצרכים, לערבב ולהעביר לתבנית משומנת.
לאפות בחום 190 מעלות בין 30-40 דקות עד שהמאפה מתייצב.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון