חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת תפו"א פטריות ובצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תוספת פרווה לארוחה בשרית, טעימה מאוד וקלה להכנה.
פשטידת תפו"א פטריות ובצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תוספת פרווה לארוחה בשרית, טעימה מאוד וקלה להכנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
6-7 תפו"א
1 בצל גדול
1 סלסלת פטריות שמפניון פרוסות
3 ביצים
1/4 כוס שמן
2-3 כפות קמח
מלח
פלפל שחור גרוס
2 כפיות אבקת מרק בצל
2 כפיות אבקת מרק פטריות
אופן ההכנה
לקלופ את תפו"א ולגרר גס, לסחוט ולהעביר לקערה גדולה
לפרוס את הבצל לחצאי טבעות ולטגן עם מעט שמן עד להשחמה קלה, להוסיף את
הפטריות ולטגן יחד כ-5 דקות, להעביר לקערה ולערבב, לצנן מעט.
להוסיף את שאר המצרכים, לערבב ולהעביר לתבנית משומנת.
לאפות בחום 190 מעלות בין 30-40 דקות עד שהמאפה מתייצב.
מגיש: ronitd
מקור: אישי
שתף את המתכון