הוראות הכנה
מרכיבים
פיירקס 25x35 ס"מ
1 ק"ג בצל קצוץ
100 גר' חמאה
מיכל שמנת מתוקה
4 ביצים גדולות
100 גר' גבינה צהובה מגוררת
5 כפות מחוקות קמח תופח
½1 כפות מחוקות קורנפלור
כף מחוקה מיורן
כפית מלח מחוקה
¼ כפית מחוקה פלפל לבן
¼ כפית מחוקה אגוז מוסקט טחון
אופן ההכנה
מטגנים בצל עם חמאה עד שמתקבל צבע בז'.
מצננים מעט ומוסיפים שמנת מתוקה, ביצים, גבינה, קמח, קורנפלור ותבלינים.
בוחשים היטב.
שמים בתבנית משומנת ומכניסים לתנור חם ב 180°c ל 35 דקות.
הפשטידה צריכה להשאר בהירה
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון