הוראות הכנה
מרכיבים
350 גרם שניצל הודו
350 גרם שווארמה הודו (לנקות מגידים ושומן)
120 גרם חלה פרוסה מושרית במים וסחוטה
2 ביצים
120 גרם בצל
1 כף תערובת תיבול לקציצות
אופן ההכנה
לטחון את הבשרים , הבצל והחלה הסחוטה. להוסיף 1 כף תבלין לקציצות וביצים .
לערבב במערבל עד קבלת עיסה אחידה.
להשהות במקרר במשך כשעה לספיגת הטעמים.
לטגן בשמן קנולה עמוק וחם 3 דקות מכל צד.
להוציא ולהניח בצלחת על גבי מגבת ניר סופג.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון