חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז עם ירקות סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ישנם שני גרסאות להכנה אחד שהאורז מוכן ואז לערבב עם הירקות המטוגנים והסויה brוהגרסה השנייה brשהכל בסיר יחדיו מיטגן ומתבשל. שתי הגרסאות ניתנות להכנה!
אורז עם ירקות סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ישנם שני גרסאות להכנה אחד שהאורז מוכן ואז לערבב עם הירקות המטוגנים והסויה brוהגרסה השנייה brשהכל בסיר יחדיו מיטגן ומתבשל. שתי הגרסאות ניתנות להכנה!
הוראות הכנה
מרכיבים
בצל פרוס לרצועות דקות
גזר פרוס למקלות במנדולינה או בפומפייה על החורים הגדולים
גמבה לרצועות "(3 ס"מ)
פלפל צהוב "כנ"ל
מעט כרוב פרוס
2 כוסות אורז
3-3 וחצי כוסות מים רותחים
2-3 כפות סויה
חצי כפית רוטב צ'ילי מתוק
מלח ופלפל לבן
אופן ההכנה
גרסה א'- לבשל את האורז בסיר כשמוכן להוסיף אליו את הירקות המטוגנים עם הסויה והתיבלונים לערבב עד שהאורז משנה צבעו לחום והירקות נבלעים בתוכו
גרסה ב'-לטגן את הירקות כל ירק 2 דקות ולתבלן בסויה וצ'ילי והתבלינים להוסיף אורז ומים רותחים ולבשל 20 דקות עד שמוכן.
מגיש: רותם דבי
מקור:
שתף את המתכון