הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר בקר טחון גס (אונטר ריב) צוואר תחתון
2 בצלים גדולים חתוכים לטבעות
50 ג"ר פיסטוק חלבי קלוי וקצוץ עבה (לא חובה)
1 כף חרדל דיזון
1 כף קטשופ
1/2 כפית רוטב ווסצסטר
1 כף קוניאק
1/2 כפית כמון
1 כף שמן תירס
נגיעת טבסקו או חצי פלפל חריך קצוץ דק
1/2 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1 כפית שטוחה מלח
1 שן שום כתושה
4-5 חצאי בגט או
לחמנית קייזר קלי קלותו
או
ללחמניה האולטימטיבית גאפטה אלנפוליטנה ) יש להכין את עיסת הבצק יממה מראש
אופן ההכנה
1. במחבת טפלון או מצלית עם מעט שמן זית מטגנים את טבעות הבצל עד הזהבה מוציאים ומניחים בצד
2. בקערה מערבבים היטב את יתרת החומרים תוך כדי קיפול (לא לשבור את מירקם הבשר)
ומעבירים למקרר ל כ 15 דקות
3. במצלית או במחבת טפלון עם 1/2 כף שמן זית צולים את הבשר תוך עירבוב ופרורו עם מזלג
כ 2-3 דקות עד שצבעו משתנה מאדום לאפור חום
4. חותכים את הבאגט לאורכו מרוקנים את תוכנו הלבן ומעמיסים
5. מוסיפים מעל רוטב נבחר ובולסים
מגיש:
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון