חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כריך קציץ (ההמבורגר) הסנדוויץ העסיסי ברטבים שונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כריכים או סנדוויצים בלחמים איכותיים בליווי רוטב איכותי הם קלים להכנה טעימים ומגרים
כריך קציץ (ההמבורגר) הסנדוויץ העסיסי ברטבים שונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כריכים או סנדוויצים בלחמים איכותיים בליווי רוטב איכותי הם קלים להכנה טעימים ומגרים
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר בקר טחון גס (אונטר ריב) צוואר תחתון
2 בצלים גדולים חתוכים לטבעות
50 ג"ר פיסטוק חלבי קלוי וקצוץ עבה (לא חובה)
1 כף חרדל דיזון
1 כף קטשופ
1/2 כפית רוטב ווסצסטר
1 כף קוניאק
1/2 כפית כמון
1 כף שמן תירס
נגיעת טבסקו או חצי פלפל חריך קצוץ דק
1/2 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1 כפית שטוחה מלח
1 שן שום כתושה
4-5 חצאי בגט או
לחמנית קייזר קלי קלותו
או
ללחמניה האולטימטיבית גאפטה אלנפוליטנה ) יש להכין את עיסת הבצק יממה מראש
אופן ההכנה
1. במחבת טפלון או מצלית עם מעט שמן זית מטגנים את טבעות הבצל עד הזהבה מוציאים ומניחים בצד
2. בקערה מערבבים היטב את יתרת החומרים תוך כדי קיפול (לא לשבור את מירקם הבשר)
ומעבירים למקרר ל כ 15 דקות
3. במצלית או במחבת טפלון עם 1/2 כף שמן זית צולים את הבשר תוך עירבוב ופרורו עם מזלג
כ 2-3 דקות עד שצבעו משתנה מאדום לאפור חום
4. חותכים את הבאגט לאורכו מרוקנים את תוכנו הלבן ומעמיסים
5. מוסיפים מעל רוטב נבחר ובולסים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון