חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אצבעות בטטה בתנור בסילאן, צ'ילי, סויה וזילוף של טחינה וגפרורי שקדים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אצבעות בטטה בתנור בסילאן, צ'ילי, סויה וזילוף של טחינה וגפרורי שקדים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 בטטות
2 כפות סילאן
4 כפות רוטב סויה
½ כוס מים
¼ כוס רוטב צ'ילי מתוק
מלח
פלפל שחור
שקדים פרוסים וקלויים
½ כוס טחינה גולמית
אופן ההכנה
שוטפים היטב את הבטטות עם הקליפה. חותכים את הבטטות ל"אצבעות". יוצקים לקערה את שאר החומרים מלבד השקדים והטחינה, מערבבים היטב ויוצקים על הבטטות. מסדרים את הבטטות בתבנית אפייה ואופים בתנור בחום של 200 מעלות כ-15 עד 20 דקות.
כשהבטטות רכות וצרובות בשוליים מוציאים מהתנור ומזלפים מעל את הטחינה הגולמית והשקדים.
מגישים מיד.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון