הוראות הכנה
מרכיבים
4 בטטות
2 כפות סילאן
4 כפות רוטב סויה
½ כוס מים
¼ כוס רוטב צ'ילי מתוק
מלח
פלפל שחור
שקדים פרוסים וקלויים
½ כוס טחינה גולמית
אופן ההכנה
שוטפים היטב את הבטטות עם הקליפה. חותכים את הבטטות ל"אצבעות". יוצקים לקערה את שאר החומרים מלבד השקדים והטחינה, מערבבים היטב ויוצקים על הבטטות. מסדרים את הבטטות בתבנית אפייה ואופים בתנור בחום של 200 מעלות כ-15 עד 20 דקות.
כשהבטטות רכות וצרובות בשוליים מוציאים מהתנור ומזלפים מעל את הטחינה הגולמית והשקדים.
מגישים מיד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון