חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כריך הפסטרמי (מעדנית כץ ניו יורק) המפורסם בעולם עשה זאת בעצמך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כריך הפסטרמי הנודע בעולם של Pastrami Sandwich at Katz's brבכדי להכינו מבסיסו יש לתכנן שבוע מראש
כריך הפסטרמי (מעדנית כץ ניו יורק) המפורסם בעולם עשה זאת בעצמך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כריך הפסטרמי הנודע בעולם של Pastrami Sandwich at Katz's brבכדי להכינו מבסיסו יש לתכנן שבוע מראש
הוראות הכנה
מרכיבים
לפסטרמי:
2 ק"ג בשר חזה בקר או צוואר או צלעות כל נתח אחר שאוהבים
מים לכיסוי הבשר
30 ג' מלח סלפטר (סודיום)
2 כפות מלח (אפשר גס)
4 עלי דפנה
20 גרגירים פלפל אנגלי
20 גרגרירים פלפל שחור
1 כף פפריקה מתוקה
10 שיני שום גדולות
למי הבישול:
מים לכיסוי הבשר
10 גרגירי פלפל שחור
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף חומץ
1 כפית מלח
8 שיני שום
ציפוי לבשר כבוש:
לאחר שהבשר נכבש וצונן ואף קורר לילה במקרר.
מערבבים בקערית:
2 כפות פלפל שחור גרוס גס
1 כפית מלח
1 כף סוכר חום
1 כף חרדל מריחה
2 כפות סילאן תמרים או דבש
ללחם:
600 ג"ר קמח לבן מנופה
1.5 כפיות מלח
1 כף סוכר חום
30 גרם שמרים טריים או כף שמרים יבשים
30 גרם מחמאה או חמאה רכה
330 מ"ל בירה שחורה בטמפ' החדר
לבנית הכריך
2 פרוסות לחם
4 -5 פרוסות פסטרמי
2 כפיות מיונית איכותית (רצוי תוצרת בית ראו מתכון)
1 כפית חרדל משחה איכותי
2 מלפפונים פרוסים דק
אופן ההכנה
לפסטרמי:
מניחים את הבשר בקערה גדולה דיה להכילו בנוחיות. מודדים את כמות המים שתכסה את הבשר ומעבירים לסיר. מוסיפים את כל חומרי המרינדה חוץ מהשום. מרתיחים 10 דקות, מצננים, מוסיפים את השום ויוצקים על הבשר כך שהמים יכסו אותו, מכסים הקערה ושולחים לקירור ל8-10 ימים.
במדף התחתון של המקרר
למי הבישול:
מים לכיסוי הבשר
10 גרגירי פלפל שחור
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף חומץ
1 כפית מלח
8 שיני שום
מוציאים את הבשר מהמרינדה. את המרינדה שופכים. מערבבים בסיר גדול את כל החומרים למי הבישול.
מכסים את הסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים בסיר מכוסה כשעתיים או עד שהבשר רך. מסירים מהאש ומצננים בתוך מי הבישול. כשהבשר והנוזל קרים לחלוטין, מוציאים מהמים, שומרים במקרר ללילה, ולמחרת אם רוצים את הבשר כבוש ולא מתובל אפוי – פורסים ומגישים.
ציפוי לבשר כבוש:
לאחר שהבשר נכבש וצונן ואף קורר לילה במקרר.
מערבבים בקערית:
2 כפות פלפל שחור גרוס גס
1 כפית מלח
1 כף סוכר חום
1 כף חרדל מריחה
2 כפות סילאן תמרים או דבש
מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות. מניחים את הבשר בתבנית אפיה ומוזגים לתוך התבנית 2 כוסות יין אדום מתוק.אופים עד השחמה מכל הצדדים
מקררים ופורסים מגישים חם או קר
ללחם:
לערבב את כל המרכיבים לתערובת אחידה. ללוש כ- 6 דקות. לעצב כדור,
להניחבקערה משומנת ולהתפיח מכוסה במשך כשעה.
להוציא את הבצק למשטח מקומח, לעצב 2 ככרות. להניח בתבנית משומנת
ומקומחת ולהתפיח במשך כשעה נוספת כשהכיכרות מכוסות.
להכניס לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות. לאפות במשך 30-45 דקות עד
שהכיכרות מוכנות.
להעביר לרשת צינון.
להגשת הכריך
מורחים את הלחם במינית וחרדל מעמיסים בפסטרמי חתוך דק מעל מלפפונים חמוצים סוגרים בפרוסת לחם נוספת חוצים לשניים ומתענגים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון