הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם נתחי חזה עוף
כרוב קטן חתוך לרצועות
בצל קטן חתוך לקוביות
4 שיני שום חצויות
כף שמן
קופסת עגבניות מרוסקות קטנה
כף אבקת מרק עוף/פטריות
קופסת פטריות שמפיניון או פטריות טריות חתוכות
אופציה לאוהבי החריף - אבקת צ'ילי
אופן ההכנה
בסיר עם שמן מאדים את הבצל והשום, מוסיפים את העוף ואת אבקת המרק לאחר מכן את הכרוב והפטריות מערבבים היטב ומעל כל זה שופכים את העגבניות וכך נותנים לזה להתבשל לאט לאט עד שנספגים כל הנוזלים...טועמים ומתקנים תיבול.
טעים עם אורז לבן ואפילו סלט ירקות חתוך {:
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון