חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת אננס עם פודינג קוקוס בהגשה אישית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת אננס עם פודינג קוקוס בהגשה אישית
עוגת אננס עם פודינג קוקוס בהגשה אישית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת אננס עם פודינג קוקוס בהגשה אישית
הוראות הכנה
מרכיבים
ציוד: תבנית מרובעת 28 ס"מ משומנת ומרופדת בנייר אפייה משומן;
להגשה: כוסות יין על רגל
המרכיבים:
לעוגה:
170 גרם חמאה רכה
250 גרם סוכר חום כהה
6 חלמונים
270 גרם קמח לעוגה (שטיבל 5)
20 גרם אבקת אפייה
¾ כפית מלח
כפית תמצית וניל טובה (לא מהבקבוקונים שיש בסופר)
120 מ"ל פינקולדה (1/2 כוס)
120 מ"ל חלב (1/2 כוס)
360 גרם אננס בקוביות, מסונן ומרוסק גס
קרם קוקוס. שימו לב, מי קוקוס זה משהו אחר
לפודינג הקוקוס (בהוואי הוא נקרא "היופאה"):
360 מ"ל קרם קוקוס (שימו לב, לא מי קוקוס, שהם דלילים יותר)
360 מ"ל מים (כוס וחצי)
5 כפות סוכר לבן
3 כפות קורנפלור
כפית תמצית קוקוס טובה (כדאי, אבל אפשר לוותר אם אין)
לקישוט: שבבי קוקוס
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-175 מעלות.
2. מערבבים בקערה את הקמח, המלח ואבקת האפייה. בקערה נוספת מערבבים את הפינקולדה, הווניל והחלב.
3. מקרימים במערבל (בוו גיטרה) חמאה וסוכר במהירות גבוהה, עד לקבלת תערובת אוורירית. מנמיכים מהירות ומוסיפים את החלמונים אחד אחד עד שכולם נטמעים.
4. מוסיפים לסירוגין את תערובת היבשים ובלילת החלב. מערבלים עד היטמעות ולא יותר.
5. מוסיפים את האננס הגרוס ומערבבים ידנית. יוצקים לתבנית ואופים 35 דקות עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש. מצננים. אם אין לכם חשק להכין פודינג ? מחסלים את העוגה כמו שהיא.
6. מכינים את פודינג הקוקוס: מחממים את חומרי הפודינג בסיר בינוני ומערבבים עד להמסה.
7. מביאים לכמעט רתיחה, מנמיכים את האש וממשיכים לערבב עד שמסמיך.
8. מכבים את האש, מעבירים לקערה ומכסים בניילון נצמד צמוד לפודינג, כדי למנוע היווצרות קרום.
9. מרכיבים את המנה: חותכים את העוגה לקוביות של 2 ס"מ. מניחים בכוס עם רגל כמה קוביות מהעוגה, ועליהן שופכים מהפודינג. מכניסים את המנות למקרר, ולפני ההגשה מפזרים שבבי קוקוס.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון