הוראות הכנה
מרכיבים
1 פיתה
2 עלי בצק פסטילה (ניתן לרכוש במרכולים במקפיאים)
1 ביצה
1 כף פירה מתובל בקוברה/פטרוזיליה עם מעט אבקת מרק עוף
1 כף סלט טירשי
1 כף שטוחה אריסה
1 כף טחינה
סלט ירקות מעגבניה ומלפפון קצצוים דק
מלח
פלפל
1/4 כוס שמן לטיגון
חומרים לעשה זאת בעצמך:
לפיתה
אופן ההכנה
לבריק
1.על להבה חמה מרתיחים מחבת עם השמן
2.לקערה שוברים ביצה ממליחים ומפלפלים לוקחים 2 עלי בריק מורחים בכמות נדיבה של מחית במרכז יוצרים שקערורית שוברים את הביצה פנימה מקפלים ביד לחצי (חצי ירח) ואוחזים בחלק העגול ומניחים בשמן העמוק תוך אחיזה לכמה שניות ועוזבים
3 "*הבריק צריך להטגן יחסית הרבה כדי שחלמון הביצה יתקשה
4.מוציאים למסננת לדקה אוכלים חם
אופן הגשה אורגינלי יאני "אסלי":
1.לוקחים פיתה טריה פותחים את הקצה
2.מורחים מעט "פילפל צומה" ראה מתכון באתר
3.כף "טירשי" ראה מתכון באתר
4.דוחפים פנימה את העלה הפריך מוסיפים סלט קצוץ דק וטחינה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון