הוראות הכנה
מרכיבים
סלסלת פטריות (שמפניון או כל סוג אחר שאוהבים) פרוסות לעיגולים
בצל בינוני
2 שיני שום
חצי מיכל שמנת לבישול
2 כפיות אבקת מרק עוף פרווה או אבקת מרק פטריות
חצי כוס מים בערך
מלח ופלפל
אופן ההכנה
1.פורסים את הבצל לטבעות ומטגנים במעט שמן עד לשקיפות של הבצל.
2.מוסיפים את הפטריות ואת השום וממשיכים לטגן עד שהפטריות מפרישות נוזלים ומתכווצות מעט.
3.מוסיפים את השמנת מבשלים מעט עד שהשמנת מצטמצמת מעט ומוסיפים את המים , מערבבים ומבשלים כ3 דקות.
4 מוסיפים את אבקת המרק המלח והפלפל, עם יש צורך והרוטב סמיך מידי מוסיפים עוד מים, עם דליל מידי, מבשלים עוד כדקה. טועמים ומתבלים עוד במידת הצורך.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון