חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שמרים פרווה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בכדי שהעוגה תישאר רכה למס' ימים מיד עם הוצאתה מהתנור לכסות במגבת brולהכניס לשקית ניילון.
עוגת שמרים פרווה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בכדי שהעוגה תישאר רכה למס' ימים מיד עם הוצאתה מהתנור לכסות במגבת brולהכניס לשקית ניילון.
הוראות הכנה
מרכיבים
בצק
1 מרגרינה רכה
5 ביצים
1 ק"ג קמח
¼1 כוסות מים פושרים
50 ג"ר שמרים או 2 כפות שמרים יבשים
5 כפות סוכר
1 סוכר וניל
קורט מלח
מילוי (לערבב)
2 מרגרינה רכה
6 כפות קקאו
½1 כוסות סוכר
סירופ (להרתיח)
½כוס סוכר
½כוס מים
אופן ההכנה
בצק
ללוש את כל החומרים ולהתפיח עד להכפלת כמות
את הבצק לחלק ל-6
כל חלק לרדד,למרוח במילוי , לקפל כמו בבצק עלים ולהתפיח שוב כ- 20 דקות
לרדד שוב , לחלק ל-3 , לשזור צמה ולהתפיח פעם נוספת.
למרוח בביצה ולאפות בחום ביניני
מיד עם הוצאת העוגה מהתנור למרוח בסירופ
לכסות במגבת ולהכניס את כל התבנית לשקית ניילון עד שהעוגה מתקררת.
מגיש: ilanaha1
מקור:
שתף את המתכון