הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם חמאה
50 גרם סוכר
50 גרם אבקת סוכר
1 חלמון
1 גרידת תפוז
1 גרידת לימון
150 גרם קמח
200 גרם קורנפלור
1 מקל וניל
8 גרם אבקת אפייה
100 גרם קוקוס
150 גרם ריבת חלב
אופן ההכנה
1. מערבבים את החמאה, הסוכר ואבקת הסוכר.
2. מוסיפים בהדרגה את החלמון, גרידת תפוז גרידת לימון ומקל הוניל.
3. מוסיפים את הקמח, קורנפלור ואבקת האפייה.
4. מכניסים את הבצק לתוך קערה עטופה בניילון נצמד למקרר, למשך 5 שעות.
5. מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי של 3.5 מילימטר וקורצים עיגולים בקוטר של 2.5 סנטימטר.
6. מסדרים את העוגיות על גבי מגש עם נייר אפייה ואופים בטמפ' של 175 מעלות למשך 18 דקות.
7. לאחר שהעוגיות התקררו הופכים חצי מהעוגיות ומזלפים ריבת חלב ומכסים אותן עם עוגייה נוספת (סנדביץ').
8.לוקחים מעט ריבת חלב ומורחים על השולחן, מגלגלים את דפנות העוגייה לתוך ריבת החלב ולאחר מכן לקוקוס.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון