חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה ברוטב שועית לימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני מעדיפה להכין את המנה הזאת עם פסטה שעשוייה מטירס, זאת מנה ממלאת מעוד (יעיד brבעלי הצמחוני והשבעה).
פסטה ברוטב שועית לימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני מעדיפה להכין את המנה הזאת עם פסטה שעשוייה מטירס, זאת מנה ממלאת מעוד (יעיד brבעלי הצמחוני והשבעה).
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס שועית לימה (שועית רחבה) זאת שועית שמתבשלת די מהר ואם להשרות אותה לילה
לפני היא תתבשל מעוד מהר ועלולה להיתפרק אז לשים לב למתי היא מוכנה.
2 כפות שמן זית
2 כפות חמאה
1 בצל גדול או 2 קטנים קצוץ לקוביות
4 עגבניות קצוצות לקוביות
1/4 חבילת פטרוזיליה קצוצה דק
2 שיני שום כטושות
מלח פלפל (אשפר גם פלפל חריף טרי קצוץ דק או סחוג טימני)
אופן ההכנה
לבשל את השועית והפסטה בניפרד, ניתן להשתמש בסיר של הפסטה בעוד הפסטה נחה במסננת אחרי שבושלה (לדרגת אל דנטה). לשים בסיר את החמאה והשמן ולאדות בהם את הבצל עד שיתרכך מעט, להוסיף את העגבניות (אם החלטתם על חריף אז זה הזמן להוסיף) ולאדות אותן גם כן, כשהעגבניות מתפרקות להוסיף את השועית ותוך כדי ערבוב להוסיף את הפטרוזיליה והשום, מלח, פלפל וכשהכל מתערבב טוב טוב וחם להוסיף את הפסטה אם זאת פסטה טירס, אם זאת פסטה רגילה עדיף להוסיף את הרוטב על הפסטה, פסטה טירס עמידה יותר ולא תתפרק מהר עם מעט בישול יתר.
מגיש: tatyana
מקור:
שתף את המתכון