הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם שוקולד מריר
200 מל' שמנת מתוקה
25 מל' ברנדי או ליקר אגוזים
לציפוי:
200 גרם שוקולד ג'יאנדויה מומס פושר (או שוקולד רוזמרי)
לקישוט:
שקדים קלויים קצוצים, שוקולד מגורר או קקאו
אופן ההכנה
מרתיחים את השמנת ויוצקים אותה על השוקולד המריר. מערבבים לקבלת תערובת חלקה ומבריקה. מסיימים את הערבוב עם הוספת הברנדי. מקררים את התערובת עד שהיא נוחה לעיבוד. מגלגלים לכדורים ומקפיאים להתקשות. טובלים את הטראפלס בשוקולד המומס. מגלגלים בשקדים קצוצים, בשוקולד מגורר או באבקת קקאו . שומרים בהקפאה ומפשירים במקרר לפני ההגשה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון