חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טראפלס שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טראפלס שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם שוקולד מריר
200 מל' שמנת מתוקה
25 מל' ברנדי או ליקר אגוזים
לציפוי:
200 גרם שוקולד ג'יאנדויה מומס פושר (או שוקולד רוזמרי)
לקישוט:
שקדים קלויים קצוצים, שוקולד מגורר או קקאו
אופן ההכנה
מרתיחים את השמנת ויוצקים אותה על השוקולד המריר. מערבבים לקבלת תערובת חלקה ומבריקה. מסיימים את הערבוב עם הוספת הברנדי. מקררים את התערובת עד שהיא נוחה לעיבוד. מגלגלים לכדורים ומקפיאים להתקשות. טובלים את הטראפלס בשוקולד המומס. מגלגלים בשקדים קצוצים, בשוקולד מגורר או באבקת קקאו . שומרים בהקפאה ומפשירים במקרר לפני ההגשה
מגיש: רעותי תותי 3
מקור:
שתף את המתכון