חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טירמיסו מוצלח ומשובח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכנתי את העוגה אתמול בצהריים וייעדתי אותה לאורחים שהגיעו בערב. העוגה יצאה גבוהה, brיפה הודות לשכבות וחשוב לא פחות - יציבה וטעימה
טירמיסו מוצלח ומשובח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכנתי את העוגה אתמול בצהריים וייעדתי אותה לאורחים שהגיעו בערב. העוגה יצאה גבוהה, brיפה הודות לשכבות וחשוב לא פחות - יציבה וטעימה
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים לסירופ קפה:
200 ג"ר סוכר
300 מ"ל מים
2 מנות אספרסו (או כף גדושה של קפה נמס איכותי)
1 כף ברנדי (אני שמתי ליקר קפה של ILLY? )
החומרים לזביונה:
4 חלמונים
1 ביצה שלמה
180 ג"ר סוכר
½ כוס יין אדום
החומרים להשלמת הקרם:
300 מ"ל שמנת מתוקה
250 ג"ר גבינת מסקרפונה
250 ג"ר גבינה לבנה 9%
ובנוסף חבילת בישקוטים גדולה
אופן ההכנה
1. להכנת הזביונה: מקציפים את החלמונים עם הביצה והסוכר עד להכפלת הנפח. מוסיפים בהדרגה את היין תוך כדי ערבוב ידני עדין.
2. מקציפים את השמנת עד שהופכת לקצפת יציבה.
3. מערבבים את המסקרפונה עם הגבינה הלבנה. מוסיפים לתערובת זו את הזביונה והקצפת בהדרגה ולסרוגין, עד שמתקבלת תערובת הומוגנית. במקביל, מערבבים היטב את מרכיבי סירופ הקפה.
4. מספיגים את הבישקוטים בסירופ הקפה ומניחים בתבנית כשהם מהודקים זה לזה. מורחים שכבת קרם נדיבה. חוזרים על תהליך זה עד לקבלת 3 שכבות. מסיימים בקרם.
5. לקישוט, מפזרים בעזרת מסננת דקה אבקת קקאו על פני השכבה העליונה
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון