הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים:
4-6 כרעיים של עוף
רבע כוס שמן זית
6 שיני שום קלופות, מעוכות
3 בצלים גדולים פרוסים לרצועות לא דקות
כף עלי מרווה
1 פלפל ירוק חריף קצוץ
מלח
פלפל שחור גרוס
כפית כורכום
מעט גרגרי פלפל אנגלי
כוס מרק עוף צח או מים (מותר מאפקת מרק!)
אופן הכנה:
אופן ההכנה
שמים במחבת את השמן, שום ומרווה טריה ומטגנים מעט.
מוסיפים בצל, מלח ופלפל ומטגנים יחד כחמש דקות.
מתבלים את העוף במלח ופלפל ומשחימים אותו יפה מכל הצדדים בסוטאג' עם שמן.
מוסיפים למחבת עם העוף את המרק והתבלינים, מביאים לרתיחה, מפזרים מעל את תערובת הבצל המטוגן, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כשעה עד שעה וחצי, אם צריך מוסיפים מיים.
מגישים עם אורז לבן.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון